ANTALYA / MANAVGAT - Öğer Ortaokulu

Nis

Çedes Projesi kapasamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birliklte  huzur evi ziayareti gerçeklerştirdik.

Nis

23 Nisan Uusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile  kutlandı.

Nis

Okulumuz marka ve logosu 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında, 19.12.2023 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle korunmak üzere,

16.04.2024 tarihinde tescil edilmiştir.

Mrt

Türk milletinin eşşiz mücadelesi neticesinde istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşi benzeri görülmemiş bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü okulumuzda yapılan etkinliklerle anıldı.

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale’yi geçilmez yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Yunus Emre temalı pano çalışması yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yöresel lezzetler temalı  sözlük tasarımı yapan öğrencimiz Ela AYZA'yı ve Türkçe öğretmenimiz Aytül Mert'i tebrik ediyoruz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında okulun en iyi cümlesi/afişi yarışması birincisi Duru Keskin olmuştur. Öğrencimizi  ve Türkçe öğretmenimiz Ahmet Yıldırım'ı tebrik ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  10 Kasım'da okulumuzda düzenlenen törenle andık.

Kas

"İnternet' in Akıllı Kullanımı Sosyal Sorumluluk Projesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzdaki etkinliklerle coşku ile kutlandı. Yüce ATA'mızın, tüm silah arkadaşlarının ve tüm şehtlerimizin ruhları şad olsun.

Cumhuriyetimiz ilelebet payidar kalacaktır!

Ekm

6. Sınıf öğrencilerimizle hazırladığımız etkinliğimiz.